Video: ‘Licht op Noorderveld’ goed bezocht

Op vrijdag 9 november jl. werd voor de vierde keer het evenement ‘Licht op Noorderveld’ gehouden. De lichtjesavond, bedoeld voor iedereen, jong en oud en ongeacht geloof of levensbeschouwing, werd gehouden voor iedereen die zijn dierbare wilde herdenken. Ruim 1100 mensen waren afgelopen vrijdag aanwezig.

Begraafplaats Noorderveld werd op deze avond met fakkels en vuurschalen verlicht. Bezoekers konden er rondlopen, stil zijn, tot bezinning komen en luisteren naar prachtige verhalen.

Op de grafvelden konden de aanwezigen luisteren naar muzikale optredens van doedelzakspeler Johan Terlouw, Tinto, SavannaJoy, trio Wieger-Anouska-Esther en Alive Gospel Choir. Op het kinderveld vond een optreden plaats van clown Kiko. Daarnaast werden er kaarsen uitgedeeld en konden nabestaanden een steen beschrijven om op het graf te plaatsen. De stenen die op het strooiveld zijn geplaatst, worden begin januari weer weggehaald.

Michael Simonse was aanwezig en maakte bovenstaand videoverslag en de foto’s.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren