Video: Blikken babyvoeding gestolen bij de Etos op Cityplaza

Een man weet zeven blikken babyvoeding te stelen bij de Etos aan het Plein op winkelcentrum Cityplaza. Babyvoeding is prijzig en dat maakt de blikken een geliefde buit voor dieven. De politie is nog steeds op zoek naar de nog onbekende verdachte.

De diefstal gebeurde in de middag van woensdag 10 mei 2017. De man loopt rond 15.45 uur nonchalant de drogisterij in winkelcentrum City Plaza binnen. Hij gaat direct naar het schap met babyvoeding en wanneer hij de kust veilig acht, haalt hij een tas onder zijn jas vandaan. Deze vouwt hij rustig uit en dan stopt hij er zeven blikken babyvoeding in. Met de goed gevulde tas verlaat hij zonder te betalen de winkel.

Oogcontact
Opvallend is dat de dief even oogcontact lijkt te hebben met een andere man in de drogisterij. Aan de hand van de beelden is echter niet te bewijzen dat deze man daadwerkelijk iets met de diefstal te maken heeft en daarom is hij op het filmpje onherkenbaar gemaakt. De politie houdt wel rekening met eventuele medeplichtigheid.

Signalement van de verdachte
lichtgetinte man
leeftijd 20 tot 30 jaar
lengte 1,80 meter tot 1,85 meter
had een kort, donker baardje
droeg een zwarte jas
had een blauw shirt aan
droeg een grijze broek
had zwarte schoenen aan met witte verticale streep op de hak
droeg een zwarte pet met witte letters voorop.

Vragen
Herkent u de man op het beeld van de beveiligingscamera of weet u misschien wie de verdachte is? Twijfel dan niet, maar bel gratis de Opsporingstiplijn van de politie 0800-6070. Of gebruik het formulier op deze pagina om uw tip bij de politie te melden. Als u uw naam liever niet wilt zeggen, meld uw informatie dan anoniem. Bel gratis 0800-7000 of gebruik het online formulier van Meld Misdaad Anoniem.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren