Verwijdering hellingbaan en trap Cityplaza

Ter voorbereiding op de inrichting van de openbare ruimte worden deze week de hellingbaan en de trap bij de oostzijde van Cityplaza verwijderd. De werkzaamheden beginnen op woensdag 20 april en duren tot en met vrijdag 29 april. Gedurende deze anderhalve week gelden omleidingen voor de bereikbaarheid van de oostingang van Cityplaza en de winkels en woningen aan de zuidzijde van de Raadstede. De noordzijde van de Raadstede blijft gewoon bereikbaar.
Bezoekers van het winkelcentrum worden tijdens de werkzaamheden omgeleid naar de ingang van Cityplaza op de Boogstede. Ook kan gebruik worden gemaakt van de entree aan de Ringstede. Deze ingang is echter niet geschikt voor minder validen. De zuidkant van de Raadstede, met onder andere Manschot en de Multi Vlaai, blijft bereikbaar via de Schakelstede en via het winkelcentrum.
Nadat de hellingbaan en trap zijn verwijderd, wordt het straatniveau van de Raadstede opgehoogd zodat deze aansluit op de entree van het winkelcentrum. Het bouwhek rondom de bouwput van Stadskwartier komt dichter tegen de bestaande bebouwing aan te staan en de straat wordt, in afwachting op de definitieve inrichting van de openbare ruimte, tijdelijk verhard met betonplaten. Vanaf zaterdag 30 april is de oostingang van Cityplaza en de Raadstede weer normaal te bereiken.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk