Katern

Vervolg Raadsvergadering op 13 juli 2020

Op maandag 13 juli vergadert de gemeenteraad opnieuw. De vergadering wordt gehouden in de Raadzaal met inachtneming van de 1,5 meter regel. Door de beperkingen die er nog gelden vanwege de coronacrisis kan er geen publiek bij aanwezig zijn.

9 juli geschorst
De financiële raadsvergadering van 9 juli is geschorst. Maandag 13 juli wordt deze heropend. De vergadering wordt verder opgepakt bij de tweede termijn van de bespreking van de Kadernota. Na het bespreken volgt de stemming hiervan en kan de vergadering afgesloten worden.

Vervolg 2 juli
Na de sluiting van 9 juli wordt de raadsvergadering van 2 juli heropend. Besloten is dat maandag alle besluitstukken afgemaakt worden en er geen eventuele uitloopavond komt. Dit zal dan ook de laatste raadsvergadering zijn voor het zomerreces.

Moties Vreemd aan de Orde van de Dag
Op de raadsagenda van 2 juli staan nog verschillende moties vreemd aan de orde van de dag. Dit zijn moties die ingediend zijn over onderwerpen die losstaan van de agenda. Eén van de moties is of Nieuwegein de informele vriendschapsband met het Poolse Pulway moet opzeggen.

Tot slot
Alle vergaderstukken zijn hier te vinden en live meekijken kan maandag 13 juli om 20.00 uur via
de bekende livestream.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren