Vermist poes Moeschie

Op 23 juli jl. is poes Moeschie weggelopen aan de Hagestede in het centrum van Nieuwegein. Toen woensdagavond, de eigenaar nog even een vuilniszak buiten wilde zetten, sprong ze over de vuilniszak heen en rende ze hard weg. “We zijn onlangs verhuisd van Ermelo naar Nieuwegein. Dit vond Moeschie duidelijk niet leuk. Zaterdag hebben we voor het eerst op ons nieuwe adres geslapen.

Moeschie is een rustige kat die graag op schoot ligt en knuffelt. Maar sinds we hier wonen, wilt ze alleen maar naar buiten en miauwt veel. Op het oude adres ging ze ook graag naar buiten maar kwam meerdere keren per dag thuis om te eten en te slapen. Ze was zelden een hele dag van huis. Nu is ze al bijna een week weg en ze kent de weg nog niet,” vertelt de eigenaar aan Amivedi bezorgd.

Moeschie is een 10 jaar oude poes en ze is cypers grijs gestreept. Ze is slank, heeft een hele lange dunne staart. Ze staat hoog op haar poten en is kaal aan haar staart en achterpoten. Ze is helaas niet gechipt. Als u net verhuisd bent is het belangrijk dat u de gegevens van de chip van uw dier ook aanpast aan het huidige adres.

Hebt u Moeschie zien lopen in de omgeving van het centrum, laat het dan Amivedi Nieuwegein weten. U kunt overdag bellen naar 088-0064674 of stuur een e-mailbericht naar nieuwegein@amivedi.com.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren