Poes is na een maand weer thuis!

Zaterdag 4 oktober kreeg ik bij Amivedi een telefoontje van een mevrouw die haar hond uit liet. Ze zag een kat verdwaald rondlopen en vertrouwde het niet. Ze besloot op onze website www.amivedi.nl te kijken of deze kat vermist is. En, inderdaad het ging om de vermiste kat Poes. Ik belde de eigenaar op en die is meteen op de plek gaan kijken. Na bijna een maand ik Poes gelukkig weer thuis.

Op 8 september jl. was de lapjes poes Poes ontsnapt uit een ventilatieraampje aan de Leeksterschans in de wijk Fokkesteeg in Nieuwegein. De eigenaresse is net verhuisd naar Nieuwegein en hield haar kat nog even binnen zodat ze aan haar nieuwe huis kan wennen. Poes was het daar niet mee eens en zag toch de kans om te ontsnappen. Op het oude adres mocht Poes wel naar buiten maar in Nieuwegein kent ze de omgeving nog niet.

Poes is een lapjeskat. Ze is wit met cypers grijze en rode vlekken om de ogen, op de rug en staart. Ze heeft een witte snoet, borst, buik en witte poten met vlekjes. Ze draagt een licht groenblauw halsbandje met een rood adreskokertje eraan. Het bandje heeft een veiligheidssluiting en kan af gegaan zijn. Verder heeft ze speciaal dieetvoer nodig voor nierstenen. Poes is gechipt en geregistreerd maar ze wilt niet graag opgepakt worden, dan kan ze haar nagels uitzetten.

“Ik heb in de hele omgeving flyers opgehangen en ga iedere avond bij schemer met brokjes op zoek naar Poes. Ik maak me veel zorgen,” zegt de eigenaar tegen Amivedi.

Is uw dier vermist of hebt u een verdwaald dier zien lopen? Laat het dan aan Amivedi Nieuwegein weten. Telefoon 088-0064674, meer informatie leest u op www.amivedi.nl

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren


Call Now ButtonHeeft u nieuws? Bel ons!