Katern

Prijsvraag is verlopen. In januari komt er weer een nieuwe

Met grote regelmaat geven we op De Digitale Stad Nieuwegein prijzen weg. Dit doen we samen met betrokken partners uit Nieuwegein. De maand december hadden we een prijsvraag samen met Supermarkt PLUS van Loon op winkelcentrum Nedereind. Inmiddels zijn de winnaars bekend en is onderstaande prijsvraag verlopen. In januari hebben we weer een prijsvraag.

Wilt u ook in de belangstelling staan met uw product en wilt u dat doen middels een prijsvraag op De Digitale Stad Nieuwegein (www.pen.nl)? Laat het ons dan weten.

De heer Habibovic en mevrouw Correljé. Zij ontvingen de prachtige tas vol boodschappen van PLUS van Loon.

Met de Kerst in het vooruitschiet, geven we twee goedgevulde tassen weg met allerlei lekkernijen om een mooi Kerstdiner te maken op 1e of 2e Kerstdag. Deze keer alleen voor mensen die de Stadspas Nieuwegein hebben en/of aangesloten bij de Voedselbank. De waarde van iedere tas is maar liefst 50,00 euro!

Meedoen is eenvoudig en kan tot maandag 23 december aanstaande. Hoe? Gewoon onderstaande vragen beantwoorden en dan maar afwachten. Uit alle goede antwoorden trekt de hoofdredacteur twee winnaars die ieder een goedgevulde tas krijgen van PLUS van Loon. De Digitale Stad Nieuwegein doet er nog een heerlijke fles wijn bij. Uiteraard controleren we of u in het bezit bent van de Stadspas Nieuwegein en/of klant bent bij de Voedselbank in Nieuwegein.

Vragen


Contactinfo

Naam

Adres

Telefoonnummer

E-mailadres


Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren