Vermiste katten

Het is mooi weer en de deuren staan vaker open. In het voorjaar worden dieren meer uithuizig en blijven ze langer dan normaal van huis weg. Zo zijn ook de volgende katten vermist:

Aan de Anijsgaarde in de wijk Batau Zuid, is de poes Sill vermist geraakt. “Vrijdagochtend 16 mei is zij voor het laatst in onze tuin gezien. We hebben overal gezocht maar ze is spoorloos verdwenen,“ zegt de eigenaar. De 6 jaar oude poes is effen donkergrijs en heeft een zijden zachte vacht.

Ook poes Doenja vermist geraakt op vrijdag 16 mei. Doenja is een binnenkat en komt nooit buiten. Ze wordt vermist aan de Zomertaling in de wijk Doorslag maar ze kent de omgeving niet. Ze is ontsnapt toen de eigenaar zijn visite uit liet. Doenja is 14 jaar oud. Ze is zwart met witte voetjes en is klein van stuk. Doenja is gechipt en geregistreerd.

Hebt u een van deze katten gezien? Laat het dan Amivedi Nieuwegein weten. U kunt overdag bellen naar 088-0064674 of stuur een e-mailbericht naar nieuwegein@amivedi.com. De eigenaren zullen u dankbaar zijn.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren