Katern

Deze prijsvraag is verlopen, binnenkort een nieuwe

Deze prijsvraag is verlopen, binnenkort een nieuwe

Winkelcentrum Hoogzandveld bestaat alweer enkele decennia en dat moet gevierd worden. Na een voorbereiding van twee jaar is het gelukt om Magic Circus, het Nederlands Stadscircus naar Nieuwegein te halen. De Digitale Stad Nieuwegein en het Magic Circus geven twee keer twee vrijkaarten weg. Het enige wat u hoeft te doen is onderstaande vragen goed te beantwoorden en de hoofdredacteur van pen.nl trekt twee winnaars die ieder twee kaarten krijgen voor vrijdag 12 april aanstaande!

Steeds meer mensen ontdekken de betovering van dit circus met een twist. Modern circus dat een positieve draai geeft aan tradities en vooroordelen. Van vrijdag 12 t/m woensdag 17 april zijn er om 16.00 uur voorstellingen, alleen maandag is er geen show. De intieme Magic Dome circustent van Magic Circus verrijst direct naast het jubilerende Winkelcentrum Hoogzandveld op het grasveld aan de Lupinestraat en Ratelaar.

TWIST!
Elk jaar presenteert Magic Circus een nieuwe voorstelling. In 2019 is de Magic Dome het domein van de productie TWIST! Wat is circus, wat is een man, wat is een vrouw? Magic Circus geeft antwoorden en verklaringen. Of toch niet? Is dat eigenlijk wel belangrijk? Kijk rond met een magische twist en geef je leven eens een andere draai.

Magic Circus doet veel anders en toch is het circus. Geen kindercircusje van tada boemdiejee, maar een eigentijds circus dat het kind in iedereen wakker schudt. Leuk voor volwassenen en óók leuk voor kinderen. Een feestelijk uitje voor het hele gezin!

Zodra je de wereld van Magic Circus betreedt beleef je van alles. Acrobatische paaldans, niet aan een paal op de grond, maar hoog in de lucht. Koorddans, rare fabelwezens, een verrassend viervoetertje, een acrobaat die op de fles gaat en een serious battle met hoelahoeps. In 100 minuten raas je van de ene emotie in de andere. Spannende acrobatiek, adembenemende lenigheid, poëtische momenten en verdraaid… eindelijk eens echt leuke komieken.

Normaalgesproken treedt dit succesvolle circus uitsluitend op in de wijken van Amsterdam, Rotterdam, Zwolle, Utrecht en Amersfoort. Het is daarom uniek dat het jubilerende winkelcentrum dit feestelijke circus in Nieuwegein presenteert.

Voorverkoop
De voorverkoop loopt via www.magic-circus.nl en alle vestigingen van Primera tot 120 minuten voor iedere show. Daarna zijn kaarten vanaf 60 minuten voor een show uitsluitend verkrijgbaar aan de circuskassa. Entreeprijzen vanaf slechts € 12,-. In diverse winkels en online zijn kortingsbonnen te vinden. Met online kortingscode HOOGZANDVELD40 kan er gebruik gemaakt worden van de actie gratis kinderkaartje. Hierbij ontvangt iedere volledig betalende volwassene op de rangen Stoelen of Fronttribune een gratis kinderkaartje. Mis het niet, beleef het mee!

  Vragen

  Contactinfo

  Naam

  Adres

  Telefoonnummer

  E-mailadres

  Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk