Zomerfeest Prinses Margrietschool Noord

Alle leerlingen van Margrietschool Noord aan de Heemraadsweide in Nieuwegein genoten op woensdag3 juli van een groots zomerfeest. De ouderraad organiseerde leuke spel- en sportactiviteiten om de zomer in te luiden.

Toen de kinderen op school kwamen, stonden allerlei spelen klaar. Favoriet was de grote opblaasbare stormbaan, de rodeo-kameel en het mega-dartbord.
Ook stokvangen, blikgooien en de kop van Jut werd door de kinderen gewaardeerd. Tussendoor was er limonade, popcorn en een suikerspin.

Voor de oudere kinderen waren er speciale workshops. Zo verzorgde Zehpy van de sportacademie een enthousiaste basketbal clinic en gaf een opa karateles. Sharona van Dansschool “De Rijk” leerde de kinderen in korte tijd een leuke dans. Deze werd als afsluiting gepresenteerd aan alle ouders die, net als de jongste kinderen, spontaan meededen. Een leuk slot van een mooi zomerfeest.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren