Poes Poekie nog steeds vermist!

Aan de Irisstraat in de wijk Zandveld is nog altijd poes Poekie vermist. Poekie is een Britse Korthaar en is helemaal wit met een blauw rechteroog en een goudkleurig linkeroog.

>cite>’Poekie is op de dag voor oudjaar aan het eind van de middag naar buiten gegaan. Normaal komt ze dan weer tussen 17.00 en 18.00 uur terug zijn voor haar avondeten. We vermoeden dan ook dat ze geschrokken is van het vuurwerk en dat ze toen uit haar doen is geraakt. Ze ging heel vaak voor een uurtje of soms iets langer weg, overdag en ook ‘s avonds. Ze ging nooit heel ver weg en had haar vaste plekjes in de buurt.’

‘In de buurt waren er een aantal grotere en oudere katten waar ze bang voor was, maar ze had ook een ‘vriendjeskat’. Poekie is speels, maar ook wel schichtig en laat zich niet zomaar door vreemde mensen aanhalen. Thuis is ze wel aanhankelijk, al vindt ze dit het fijnst om vlak naast je te gaan liggen. Maar Poekie is ze nog steeds niet terug en we maken ons heel veel zorgen’, vertelt de eigenaar ongerust aan Amivedi Nieuwegein.

Weet u waar Poekie is? Laat het dan aan Amivedi Nieuwegein weten zodat ik de eigenaar op de hoogte kan stellen. De eigenaar maakt zich veel zorgen nu Poekie zolang van huis is. U kunt contact opnemen met Amivedi Nieuwegein, telefoon 088-0064674 of kijk voor meer informatie op www.amivedi.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk