Katern

Doe mee met de prijsvraag en maak kans op een heerlijke ‘Buren Pot’

Met grote regelmaat geven wij prijzen weg op De Digitale Stad Nieuwegein. Ook nu kunt u weer meedoen met onze prijsvraag. Deze keer geven wij iets weg wat de hoofdredacteur van De Digitale Stad Nieuwegein en Maestro Cees van Suylekom zelf maken. Dit in het kader van de ‘Kook voor je Buur 10Daagse’, want zij nemen hieraan deel. En wel op woensdag 2 oktober aanstaande.

Martin Reijmerink (l) en Cees van Suylekom (r) eerder aan de kook bij De Volendammer

Stichting Thuisafgehaald roept alle Nederlanders op om tussen 27 september en 6 oktober één of meerdere keren voor de buren te koken, zodat iedereen in Nederland kan genieten van een lekkere, verse en met liefde bereide maaltijd en fijn sociaal contact met zijn/haar buren. Door mee te doen aan deze prijsvraag maakt u kans op twee porties ‘Buren Pot.’

Niet iedereen vindt het leuk om te koken en soms lukt het gewoon niet om een lekkere en vooral gezonde maaltijd voor jezelf te maken. Sommige mensen koken juist heel graag en maken met plezier ook maaltijden voor anderen. Thuisafgehaald brengt deze mensen bij elkaar.

Meedoen met de prijsvraag kan tot en met maandag 30 september aanstaande. Het enige wat u hoeft te doen is onderstaande vragen te beantwoorden en dan rustig afwachten. Uit alle inzendingen trekt de hoofdredactuer twee winnaars. Zij krijgen ieder twee porties van de overheerlijke ‘Buren Pot.’ Wilt u zeker zijn om woensdag 2 oktober te kunnen genieten van de ‘Buren Pot’ dan kunt u deze ook hier gewoon bestellen. De opbrengst gaat naar een goed doel.

  Vragen

  Contactinfo

  Naam

  Adres

  Telefoonnummer

  E-mailadres

  Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk