Open Dag dierenasiel Reijerscop

In het kader van Werelddierendag 2018 opent Dierenasiel Reijerscop, die ook de dierenopvang voor Nieuwegein verzorgt, op zaterdag 6 oktober haar deuren voor alle dierenliefhebbers. Iedereen is tussen 11.00 uur en 16.00 uur van harte welkom in Harmelen om een kijkje te komen nemen achter de schermen van Stichting Dierenhulpverlening Woerden e.o. De Stichting opent niet alleen haar deuren, ook kunnen bezoekers een tal van leerzame en gezellige activiteiten verwachten, zoals een speurtocht, een springkussen, EHBO voor honden en diverse kraampjes.

Programma
Tijdens de jaarlijkse open dag krijgen bezoekers de kans om het dierenasiel eens van dichtbij te bekijken. Zo is er de mogelijkheid om kennis te maken met de dieren uit het asiel en staan de vrijwilligers klaar om vragen te beantwoorden en te vertellen over het werk wat zij doen voor de Stichting. Naast diverse kinderactiviteiten staan er kattentrim demonstraties en EHBO voor honden op het programma. En om de dieren in de regio nog beter te kunnen helpen is het als bezoeker mogelijk om te doneren aan één van de doelen.

Een open dag is natuurlijk niet compleet zonder een paar bijzondere gasten: daarom kan men dit jaar genieten van een aantal geitjes en schaapjes die op bezoek komen. Mocht dit niet interessant genoeg zijn voor de kleintjes onder ons, dan kunnen zij altijd nog meedoen met de speurtocht, geschminkt worden door een van onze grimeurs, eendjes hengelen, blikgooien of hun laatste energie wegspringen in het springkussen. Kortom, genoeg redenen om op 6 oktober een bezoek te brengen aan de Open Dag. Dierenasiel Reijerscop is gevestigd aan de Reijerscopse Overgang 5 in Harmelen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk