Nieuwegein Focusgemeente tijdens de ‘Kook voor je Buur 10Daagse’

Stichting Thuisafgehaald roept alle Nederlanders op om tussen 27 september en 6 oktober één of meerdere keren voor de buren te koken, zodat iedereen in Nederland kan genieten van een lekkere, verse en met liefde bereide maaltijd en fijn sociaal contact met zijn/haar buren. Ga jij de uitdaging aan en kook jij ook voor je buren? Of haal je liever af? Je bepaalt natuurlijk helemaal zelf hoeveel dagen en voor hoeveel porties je meedoet.

Onlangs is de gemeente Nieuwegein een samenwerking met het deelplatform Thuisafgehaald gestart. Aan de ‘Kook voor je Buur 10Daagse’ doen ook mee Maestro Cees van Suylekom en Martin Reijmerink, de hoofdredacteur van De Digitale Stad Nieuwegein. Zij zullen een lekkere maaltijd bereiden die nu op het platform van Thuisafgehaald staat. Kijk hier en bestel de maaltijd. En natuurlijk ook op www.pen.nl.

Martin Reijmerink (l) en Cees van Suylekom (r) eerder aan de kook bij De Volendammer

De ‘Kook Voor Je Buur 10Daagse’ wordt mede mogelijk gemaakt door de focusgemeenten: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Den Bosch, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Nieuwegein, Vlaardingen en Delft. Vanuit deze focusgemeenten zullen de wethouders en burgemeesters ook meedoen aan de ‘Kook Voor Je Buur 10Daagse.’ Lijkt het jou leuk om een keer een maaltijd af te halen bij jouw wethouder of burgemeester? Houdt dan vooral deze website in de gaten. Vanaf 1 september zullen alle VIP-maaltijden online worden gezet.

Ga jij ook de uitdaging aan en maak je een aantal buren gelukkig door een keer te koken? Vandaag is www.kookvoorjebuur.nl live gegaan, waar je je meteen kunt aanmelden. Je kunt zelf kiezen hoeveel dagen je mee wilt doen en hoeveel porties je aan wilt bieden. Stichting Thuisafgehaald zorgt ervoor dat jouw buurtgenoten weten dat jij gaat koken en van deze maaltijden kunnen gaan genieten.

Liever afhalen?
Kook je juist liever niet of ken je iemand voor wie dit een uitkomst zou zijn? Ga naar www.kookvoorjebuur.nl, vul je postcode in en bekijk welke maaltijden er in jouw buurt worden aangeboden. Maaltijden reserveren voor de Kook Voor Je Buur 10Daagse kan vanaf 1 september. Heb je hulp nodig? Stichting Thuisafgehaald is ook telefonisch bereikbaar via het telefoonnummer:  06-83447197.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren