Katern

Bijzondere prijsvraag voor onze Pen-i fans!

Pen-i is al jaren een graag geziene gast op De Digitale Stad Nieuwegein. De strip, getekend door kunstenares Kim Houtzager, wordt wekelijks op ons nieuwsplatform geplaatst. Het wel en wee in Nieuwegein wordt hierdoor met alle lezers op bijzondere wijze gedeeld.

Na al meer dan 630 strips worden de eerste 6 jaren eindelijk gebundeld in stripboekvorm. Of je er nu al vanaf de eerste strip bij was, of er later bent bijgekomen, iedereen is welkom.

Wil jij deze twee stripboeken winnen? Geef dan het antwoord op de onderstaande vragen! De winnaar krijgt zowel Pen-i deel 1 áls deel 2, beiden gesigneerd door onze artieste Kim Houtzager. Mocht je niet winnen, dan zijn de twee delen ook te bestellen bij Kim Houtzager.

Meedoen met de prijsvraag kan tot donderdag 4 februari aanstaande. De vragen staan hieronder. Heb je het ingevuld? Dan gewoon afwachten want de winnaar wordt op deze plek bekend gemaakt. De hoofdredacteur van De Digitale Stad Nieuwegein trekt een winnaar uit alle inzendingen. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

  Vragen
  Contactinfo

  Naam

  Adres

  Telefoonnummer

  E-mailadres

  Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk