Team Kappers helemaal opgeknapt

Op maandag 28 juli j.l. is Team Kappers (voorheen Team Kapsalon) in Nieuwegein naar een nieuwe locatie in winkelcentrum Cityplaza verhuisd. De salon aan de Schakelstede 16 is helemaal ingericht volgens de nieuwe stijl van Team.

Bij Team Kappers kan iedereen binnenlopen zonder afspraak. Is het druk dan moet er even gewacht worden. Maar sinds kort hoeft dat niet meer. Klanten kunnen hun 06-nummer opgeven en vervolgens even gaan winkelen of iets anders doen. Ze krijgen een sms-je 10 minuten voordat ze aan de beurt zijn. ‘Wachttijd wordt hiermee vrije tijd’, aldus Gerda Vernooy.

Team is de gezellige, leuke en vakkundige kapper om de hoek, in de buurt of in het nabije winkelcentrum. Team is er voor iedereen die aandacht heeft voor zijn of haar uiterlijk en er vlot en leuk bij wil lopen. Voor man, vrouw, jong en oud. Kortom, voor iedereen die snel knap geknipt wil worden. Vrouwen betalen € 25 (wassen, knippen, drogen) en mannen € 20 (knippen).

Team is een franchiseformule met momenteel 80 vestigingen in Nederland en is samen met Cosmo Hairstyling onderdeel van Wave International. De onderneming is recent overgenomen door een groep investeerders die er van overtuigd is dat de kappersbranche toe is aan vernieuwing en een klantgerichte aanpak, zoals die ook binnen andere marktsectoren is ingezet. Op basis daarvan wil Team groeien met meer zaken in meer steden.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk