NV Sportinrichtingen haakt aan op nationaal preventieprogramma

Gezondheid is alles. Alles is gezondheid. Dat is de kern van het nationaal preventieprogramma voor een gezonder en vitaler Nederland. De landelijke overheid vraagt partijen om gezamenlijk afspraken te maken en acties te ondernemen om mensen gezonder te laten leven. Samenwerkende organisaties uit Nieuwegein spannen zich hiervoor in.

Tijdens een conferentie op 5 februari zetten de vier gezondheidscentra, welzijnsorganisatie MOvactor, bibliotheek De Tweede Verdieping, fysiotherapiepraktijken Surplus en de gemeente al hun handtekening voor hun bijdrage aan het preventieprogramma. N.V. Sportinrichtingen Nieuwegein wil zich ook verbinden aan het Nationaal Programma Preventie ‘Alles is Gezondheid.’

De N.V. Sportinrichtingen Nieuwegein heeft deze week de pledge ingediend en ondertekend door de gemeente Nieuwegein, de 4 gezondheidscentra, MOvactor, bibliotheek ‘De Tweede verdieping’ en Surplus ook ondertekend. Met de ondertekening van dit addendum bij bovengenoemde pledge (plechtige belofte) laat de NV Sportinrichtingen weten dat zij zich mede zal inzetten om de doelstellingen en activiteiten genoemd in de pledge te behalen en uit te voeren. Met het tekenen van de zogenoemde pledge zijn zij partner van het programma voor 2014-2016 geworden.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk