Vermist kat Sima is weer thuis

Sinds 7 juli jl. is de poes Sima vermist aan de Nijkerkerschans in de wijk Fokkesteeg. Sima is cypers gemarmerd. Haar kopje is cypers met een wit snoetje. Verder heeft ze een witte bef en borst. Aan haar pootjes heeft ze witte sokjes. Ze draagt een blauw halsbandje met een adreskokertje. Gelukkig is Sima gechipt en is ze bij een van de databanken geregistreerd.

Het is belangrijk dat de chip geregistreerd staat op het adres van de eigenaar, met een telefoonnummer. Het komt vaak voor, dat men dat telefoonnummer belt als het dier gevonden is. Is de eigenaar niet te bereiken, dan is contact leggen niet mogelijk. Ook na verhuizing of bij verandering van een (mobiel)nummer wordt dit vaak niet doorgegeven aan de registratiedienst waar het dier is ingeschreven. Dat is vervelend voor alle partijen. Het komt voor, dat na enige weken de eigenaar zich komt melden, en dat het dier dan is herplaatst. Voor meer informatie www.chipnummer.nl.

Heeft u Sima in de omgeving van Fokkesteeg gezien, neem u dan alstublieft contact op met Amivedi Nieuwegein 088-0064674. Een mailtje sturen mag ook nieuwegein@amivedi.com o.v.v. melding 765842.

Op 2 augustus is Sima weer thuis. Ze bleek bij de buren te zitten, die niet wisten dat Sima vermist was. Mocht u een aanloop kat vinden, ga dan eerst na of deze vermist is of een chip heeft. Ook als u een kat zomaar eten geeft, zal hij terug komen en niet naar huis gaan. De eigenaar van de kat maakt zich erg veel zorgen als hij niet naar huis komt.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk