Vermist Balou

Sinds 16 december is de Britse Korthaar kruising Balou vermist aan de Nypelsplantsoen in de wijk Jutphaas. Deze kater is nog maar net 10 maanden oud. Hij is cypers grijs gemarmerd of wel black silver tabby blotched. Balou is gechipt en geregistreerd, dit kunt u gratis bij een dierenarts uit laten lezen.

Hoe hij vermist is geraakt is niet duidelijk, maar als u Balou hebt gezien in de omgeving van de Nypelsplantsoen, laat het dan Amivedi Nieuwegein weten. Telefoon 088-0064674 of kijk voor meer informatie op onze site www.amivedi.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Vermist Balou

27-1- Kleverplantsoen in Montfoort, Balou, grijs met witte kater van 10 maanden oud.Hij heeft witte tenen voor, en witte sokjes aan de achterpoten. Bij zijn bekje heeft hij een klein wit vlekje. Ook dit baasje is nu al een aantal dagen niet meer naar huis gekomen.Als een kat een aantal keren niet is komen opdagen om te eten, dan is er meestal iets aan de hand.Het is goed  om in de buurt zoveel mogelijk bekendheid te geven van een vermissing.Het is belangrijk dat u zoveel mogelijk van uw kat weet, en een goede beschrijving kunt geven van het dier. Dit gaat heel vaak mis.Als een kat tijdelijk om een logeeradres verblijft, weet de oppas vaak bijna niets van het dier.Als uw kat uit logeren gaat, geef dan zoveel mogelijk informatie mee over het die,inclusief een goede foto.Het is anders voor de amivedimedewerkers bijna onmogelijk om er achter te komen om wat voor kleur kat het gaat.Hopelijk zwerft Balou ergens in de buurt, en komt hij spoedig weer naar huis.Kunt u informatie geven over dit baasje? Belt u dan even naar telefoonnummer 030-6911154, een mailtje mag natuurlijk ook.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren