Verkiezingsprogramma GroenLinks Nieuwegein

“Directe invloed van de burgers op het beleid”, dat staat in het concept-verkiezingsprogramma van GroenLinks Nieuwegein, dat op 20 november 2001 door de leden zal worden vastgesteld.

GroenLinks wil dat burgers meedenken en meebeslissen over hun woon- en leefomgeving. Op deze wijze wil GroenLinks Nieuwegein bereiken dat het vertrouwen in de politiek terugkomt en dat de burger de zekerheid heeft dat de gemeentebestuurder zijn belangen verdedigt en dat gemeenschapsgelden goed worden besteed. Daarbij vindt GroenLinks dat het een vanzelfsprekendheid moet zijn over hoe gelden worden besteed.

De leden van GroenLinks stellen op 20 november het concept-verkiezingsprogramma definitief vast. De concept-tekst is gepubliceerd op sw website van de partij.

Met dit verkiezingsprogramma, waarin volop aandacht voor de participatie van de diverse groeperingen binnen Nieuwegein, gaat GroenLinks Nieuwegein de gemeenteraadsverkiezingen in. GroenLinks stelt zich beschikbaar kandidaten te leveren om een ander Nieuwegein te maken. Een Nieuwegein waar duurzaamheid, rechtvaardigheid en openheid kernbegrippen zijn. Het is tijd voor… verandering!!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk