Verkenners doen mee aan regionale scoutsdag

Op zaterdag 8 oktober jl. hebben de Verkenners van de Scouting Jan van Hoof deel genomen aan de regionale scoutsdag. Aan dit evenement deden 230 scouts mee uit de regio Drierivieren. De Verkenners jongens van 11 tot 14 jaar hadden een weekend op fort Jutphaas. Op de zaterdag bezochten ze de scoutsdag. Waarbij op een leuke manier aan sport en spel wordt gedaan. Echter het gaat hierbij niet om de fysieke uitdaging maar om samen te werken.

In team vorm moesten de Verkenners opdrachten uitvoeren. Denk hierbij aan vlotvaren of een stuk boom zagen. Uiteraard was er ook een spectaculaire kabelbaan en de mogelijkheid om broodjes te bakken op het kampvuur. Vervolgens werd er met 230 kinderen en een 60 tal leiding gebarbecuede en dit was natuurlijk erg gezellig met het mooie weer. De dag werd afgesloten met een disco en kampvuur. De verkenners hebben zich erg goed vermaakt op de regionale scoutsdag.

Voor de donderdagavond (Verkenners 11 t/m 13) hebben wij nog een aantal plaatsen vrij dus als u zoon Scouting leuk lijkt kunt u contact met ons opnemen info@janvanhoof.com.

scoutingjanvanhoof

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk