Verdien geld en leer ermee om te gaan bij De Jonge Krijger

Eén op de vijf jongeren boven de 18 jaar heeft schulden. Dit heeft grote gevolgen voor het leven van de jongere. Geldproblemen is één van de grootse oorzaken van stress en de hieruit voorkomende andere problematieken zoals depressies.

Heb je geld nodig om te sparen voor bijvoorbeeld je rijbewijs, nieuwe scooter, vakantie met je vrienden of wil je binnenkort op jezelf gaan wonen? De Jonge Krijger kan jou daarmee helpen met het project Money Maker. Zij helpen jou met het regelen van je geldzaken, zodat je meer kan verdienen en minder kan uitgeven.

Om mee te doen met het project moet je in Nieuwegein wonen (of Utrecht, Bunnik, Houten, Lopik, Wijk bij Duurstede, Vijfheerenlanden, Zeist, De Bilt, IJsselstein, Montfoort, Woerden, Utrechtse Heuvelrug of Woerden) en tussen de 16 en 23 jaar zijn.

Money Maker stelt samen met de jongeren een geldplan op en helpt met de mogelijke schulden. Een coach helpt bij het solliciteren en je krijkgt tips over een professionele houding op de werkvloer.

Zie jij het zitten om geld te gaan verdienen en te sparen voor jouw doelen? Neem contact op met De Jonge Krijger via E-mail: utrecht@jongekrijger.nl of bij de coaches Nigel: 06-45739378 en Coosje: 06- 33981745

Over De Jonge Krijger
De Jonge Krijger werkt actief aan een samenleving waarin jongeren vanuit eigen kracht en talent hún plek innemen. We stellen jongeren écht centraal en begeleiden doelgericht naar school en werk. Bij ons ontdekken jongeren wat ze het allerliefste willen doen en worden ze gecoacht op het ontwikkelen van vaardigheden die nodig zijn om de volgende stap in hun leven te zetten. We bewegen ons in een groot netwerk en richten ons op duurzame ontwikkeling van jongeren.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren