Verbeterde camera voor de iPhone 15

Nu we het liefst ieder moment willen vastleggen en nagenoeg niet meer zonder telefoon de deur uitgaan, kan een goede camera op je telefoon eigenlijk niet ontbreken. Geen gesleep meer met een camera op vakantie; je telefoon doet het net zo goed en daarmee plaats je de (mooiste) foto’s ook nog eens direct op social media. Geen wonder dat de keuze voor een telefoon vaak samengaat met een goede camera als vereiste. Bij Apple is de camera voor de iPhone constant in ontwikkeling, en ook de nieuwe iPhone 15 belooft weer een flinke stap vooruit te zijn.

Van één naar drie camera’s
Vanaf de iPhone 11 Pro komen de maar liefst drie verschillende cameralenzen om de hoek kijken. De overgang van één enkele lens naar het dual-camerasysteem was al een groot verschil, en Apple doet er met drie lenzen nog een schepje bovenop. De drie lenzen bestaan uit twee groothoeklenzen en een telelens. De eerste twee om zoveel mogelijk van de omgeving te kunnen vastleggen (waarvan de één nog meer uitzoomt dan de ander), de derde juist om goed in te kunnen zoomen.

iPhone 15: het nieuwste model
De lancering van de iPhone 15 staat voor het najaar op het programma. Het nieuwste Apple-model biedt allerlei nieuwe functionaliteiten, waaronder ook weer een verbeterde camera. Zo zal de iPhone 15 naar verluidt een 48 MegaPixel-camera bevatten, en uiteraard de drie verschillende cameralenzen. Daarnaast kan de telefoon ook in donkere omstandigheden relatief goede foto’s maken door de vergroting van de sensor.

Goede camera, goede bescherming
Waar je een goede camera graag beschermt tegen schade, is dit voor je iPhone met camera net zo noodzakelijk. Een telefoonhoesje beschermt tegen stoten en krassen, en vormt daarna een beschermende laag om de camera van je telefoon. Hoesjes zijn er in verschillende vormen en maten, denk bijvoorbeeld aan een hoesje dat je over je scherm heen klapt, een hoesje met standaard of alleen een backcover. Zo kun je bij Smartphonehoesjes bijvoorbeeld een iPhone 14 hoesje kopen met een opstaande rand rond de camera. Ook voor de lancering van het nieuwste model kun je goed voor een iPhone 15 hoesje van smartphonehoesjes kiezen.

Kortom, de wereld van de mobiele camera’s staat niet stil. Apple is zeer vooruitstrevend met maar liefst drie verschillende lenzen op de nieuwste telefoonmodellen, en de kwaliteit van de camera belooft in de toekomst alleen maar te verbeteren.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk