Veiling en expositie ‘Op de Vlucht’

De beeldend-leerlingen van 6VWO van de middelbare school UniC, geven zaterdag 19 maart aanstaande in Wijnfort Jutphaas hun derde en laatste expositie. De expositie duurt een dag (van 15.00 uur tot 21.30 uur) en de werken zullen aan het einde van de avond worden geveild. De opbrengsten van de veiling zullen naar een goed doel gaan, namelijk de organisatie: Vluchtelingenwerk Midden Nederland. Tijdens de expositie zal ook een wijnproeverij plaatsvinden!

De expositie draait dit jaar om één gezamenlijk thema, genaamd ‘Op de Vlucht’. Dit thema is geïnspireerd op de vluchtelingencrisis die momenteel plaats vindt in Europa. Het doel van de expositie is om met deze werken te laten zien dat iedereen een vluchteling kan zijn. ‘We hopen dat mensen hierdoor zullen realiseren hoeveel we gemeen hebben met de vluchtelingen en hoe belangrijk het dus is dat we ze warm ontvangen in ons land. Ze zijn immers mensen, net als jij en ik’ aldus een van de leerlingen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren