Katern

Veel te doen in de bib tijdens de Kerstvakantie

Geen idee wat te doen met de feestdagen? Is het gezellig met je familie maar wil je naar een paar dagen binnen zitten en dineren weer wat meer actie? In bibliotheek De tweede verdieping zijn er in de kerstvakantie een hoop leuke activiteiten; voor jong en oud. Je kan onder andere kiezen uit een DJ-workshop en een middag met een verhalenvertelster. Het allerbeste: vrijwel alle workshops zijn gratis.

Op 19 december komt een verhalenvertelster een winters verhaal vertellen tussen 14.00 en 14.45 uur. Kom luisteren onder het genot van warme chocolademelk en een kerstkransje en ontmoet andere Nieuwegeiners. Voor jong en oud is er op 22 december een vogelbaltoernooi: voetballen met een grote bal en een Googlebril op je hoofd waarmee je jezelf van boven ziet. Scoor met je teamgenoot het winnende doelpunt en neem een aantrekkelijke prijs in ontvangst.

Samen met welzijnsorganisatie MOvactor heeft de bibliotheek een aantal evenementen georganiseerd speciaal voor Nieuwegeinse jongeren: op 29 december is er een Playstationtoernooi FIFA 16. Op 23 en 30 december vindt een Meidenmiddag plaats in de bibliotheek: strictly for girls dus. Op 30 december in de avond is er ter afsluiting nog een DJ-workshop. Hiervoor wordt een bijdrage van 1 euro gevraagd. Leer onder begeleiding van een professionele DJ hoe je moet mixen en draai de volgende dag op het Oud & Nieuw feest de coolste muziek.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk