Katern

Veel goud en zilver voor Jiu Jitsuka’s uit Nieuwegein

De Jiu Jitsuka’s van de Nieuwegeinse sportschool Comby Sport hebben zaterdag 23 april j.l. maar liefst tien gouden en zes zilveren medailles in de wacht gesleept op het NK Jiu Jitsu in Almere. Bondscoach Barry van Bommel (foto) uit Nieuwegein kijkt terug op een geweldige dag voor zijn club en zijn sporters.

In het Topsportcentrum won Isa Roussy maar liefst drie gouden medailles, waarvan eentje in de categorie aspiranten onder de 57 kilo. Samen met Milou van Rijn won Isa bij de aspiranten de gouden medaille als duo. In maart wonnen zij op dit onderdeel al zilver op het WK Jiu Jitsu in Madrid voor junioren onder de 17 jaar.

Een andere medaille veroverde Isa als duo met Jennifer Zoetermeer bij de cadetten. Milou van Rijn was ook de beste bij de aspiranten onder de 63 kilo, in deze categorie won Tasia Dodaars van Comby Sport de zilveren medaille. Jennifer Zoetermeer won goud bij de cadetten onder de 52 kilo. Tanisha Baars was de beste bij de cadetten onder de 57 kilo. Bij de mannen senioren won Melvin Schol goud in de categorie onder de 94 kilo en Johan de Gier in de categorie onder de 85 kilo.

De zilveren medailles waren voor Gietema en Wall bij de senioren als duo. Pol en van de Schaar wonnen in dezelfde categorie bij de aspiranten eveneens zilver. Bo Dongelmans mocht de zilveren medaille in ontvangst nemen voor de categorie fighting Men aspiranten -81 kg.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren