Live uitzending Nieuwjaarsfeest

De Digitale Stad Nieuwegein zal, in samenwerking met Promare Communicatie & Media, opnieuw het nieuwjaarsfeest van de gemeente Nieuwegein met vier andere partijen online uitzenden. Het nieuwjaarsfeest vindt op maandagavond 5 januari 2015 in de foyer van Stadstheater De Kom plaats.

Naast een hapje en drankje is er een programma van een uur in de Rabobankzaal van het theater. Burgemeester Frans Backhuijs van Nieuwegein spreekt zijn nieuwjaarsboodschap uit en zal de jaarlijkse jongerenlintjes uitreiken. Ook is er zang en dans in de theaterzaal van De Kom. Door de live registratie is het programma direct thuis te volgen op tablet, mobiel en pc.

De online uitzending begint om 19.00 uur. De volgende instanties vinden elkaar in de organisatie van het Nieuwjaarsfeest 2015 van Nieuwegein: De gemeente Nieuwegein, bibliotheek De tweede verdieping, sportcomplex Merwestein, Movactor, De Kom Stadstheater en Kunstencentrum. Publiek is welkom vanaf 19.00 uur, de receptie begint om 20.30 uur na het zaalprogramma. Klik hier voor het volgen van de nieuwjaarstoespraak en het speciale programma.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren