Van wie is dit katje ?

Sinds 3 dagen zwerft er een jonge kat rond op de Vlinderweide. Het gaat om een overwegend witte kat met meerdere zwarte vlekken op de rug, een effen zwarte staart en één wit en één zwart oor. Inmiddels is bekend dat het een vrouwtje is en dat ze ca. 1 jaar oud is. Ze is niet gechipt en zwerft waarschijnlijk toch al iets langer rond gezien de toestand van haar vacht.
Hoogstwaarschijnlijk is het beestje een huiskat die de weg kwijt is geraakt, omdat het absoluut niet bang is voor mensen en zich graag laat aaien. Het wil ook steeds mee in huis. De bewoners van de Vlinderweide houden het  katje in de gaten en geven het eten, maar zouden toch graag zien dat het spoedig naar de eigenaar terug kan. 
Wie deze kat mist of weet waar hij/zij thuishoort kan contact opnemen met telefoonnummer 030-60 409 70 of mailen naar Jeslyn_@hotmail.com          U kunt ook mailen via de email-button rechts op deze pagina.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren