Valentijnsdag brengt team Kika Nieuwegein en ‘The GoodFood’ samen

Op 14 februari is Valentijnsdag, een dag van de liefde. Juist in deze Corona pandemie, waarin de sociale contacten minimaal zijn en wij veel in huis door brengen, besteed restaurant ‘The Good Food’ aandacht aan de liefde. Samen met team Kika Nieuwegein organiseren zij samen een actie voor de liefde.

Dit jaar kan iedereen in Nieuwegein en omstreken wel een extra portie liefde gebruiken. Jan The, eigenaar van ‘The Good Food’, bedacht samen met team KiKa Nieuwegein een romantische actie. ‘The Good Food’ bereid de Valentijns menu’s (o.a. Red Passion wraps, Sweets for Sweety) en Team kika Nieuwegein zorgt voor de rozen en de hartjes. Thuis hoef je alleen maar de open haard aan te steken, de tafel romantisch te dekken, kaarsjes aan te steken en genieten maar!!!

‘Net zoals alle andere goede doelen is het moeilijk in deze tijd voor KiKa. Heel veel actie’s kunnen niet doorgaan. Dat betekent dat de inkomsten voor Stichting KiKa ook gering zijn. Dus zijn wij, als team KiKa Nieuwegein, blij met zulke samenwerkingsverbanden. Immers, het doel van KiKa is nog steeds de genezingskans voor kinderen met kanker te vergroten van 75% naar 95%’ aldus Eric Martherus van Team KiKa Nieuwegein.

Bij iedere Valentijns bestelling krijgen de klanten een roos met een hartje. In dat hartje staat een nummer die hopelijk geluk en liefde brengt. Dat nummer correspondeert met één van de vele prijzen. De rozen met hartje (en nummer) zijn ook los te koop bij ‘The Good Food’! Eén roos voor 3,00 euro en vier rozen voor 10,00 euro. Vanaf vier rozen wordt de bestelling bezorgd door Team KiKa Nieuwegein! Bestellen kan via de website van ‘The Goodfood.’

Team KiKa Nieuwegein en Jan The van ‘The Good Food’

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk