Vader en zoon Etty exposeren samen

Ook dit jaar exposeren vader Joe Etty en zoon Randy Etty in het Kunstenaars Centrum Nieuwegein. Hun werk met als thema ‘bladeren’ is te zien van 7 t/m 21 juni 2014. De opening van de tentoonstelling door de voorzitter van het KCN, Henk Satijn, vindt plaats op zaterdag 7 juni om 15.00 uur.

Joe Etty is geïnspireerd door schilders als Monet en Van Gogh. Hij schildert al sinds zijn jonge jaren; niet alleen landschappen, huizen, boerderijen en bloemen, maar ook portretten. Hij heeft in de loop der jaren zich een groot aantal technieken eigen gemaakt. Hij varieert ook met abstracte schilderijen en sculpturen. De laatste tijd heeft hij zich toegelegd op creaties met lichtgewicht cement. Joe is geboren in Indonesië en woont alweer meer dan 33 jaren in Nieuwegein.

Zijn zoon Randy schildert sinds enige jaren; hij heeft hiervoor verscheidene cursussen gevolgd aan de Volksuniversiteit in Nieuwegein. Hij gebruikt voornamelijk acrylverf op doek, maar hij experimenteert ook met verschillende materialen en beeldhouwwerken.

De galerie van het Kunstenaars Centrum Nieuwegein aan de Kerkstraat 38 in Jutphaas is op zaterdag en zondagen geopend op van 14.00 uur tot 17.00 uur, behalve Eerste Pinksterdag, dan is de galerie gesloten.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk