Het eerste team van JSV JO17 is afgelopen zaterdag voor de eerste competitiewedstrijd in het nieuw gestoken door Kapsalon Head Office by Bjorn. Deze kapperszaak is gevestigd aan de Richterslaan 62 in Nieuwegein. De spelers waren zeer verrast en tot om in het nieuwe tenue te mogen spelen.

Bjorn Gesser eigenaar van Head Office by Bjorn: ‘Ik zocht een mooie mogelijkheid om nog meer naamsbekendheid te creëren binnen een bepaalde doelgroep, aangezien jongens vanaf 15 jaar een groot gedeelte van mijn doelgroep is was dit een ideale mogelijkheid.’

Remco Sandbrink trainer van het eerste team van JSV O17: ‘Toen ik met Bjorn in contact kwam wist ik eigenlijk meteen dat we iets voor elkaar konden betekenen. Bjorn is een ambitieuze ondernemer die graag zijn klantenkring wil uitbreiden. Bij Head Office by Bjorn voel je je meteen thuis, het is er gewoon heel gezellig.’

De eerste wedstrijd
De jongens van he eerste team van JSV JO17 begon direct goed aan de eerste wedstrijd tegen UVV en kon na 5 minuten de 1-0 aantekenen na een goedlopende aanval. Naarmate de eerste helft vorderde werd het spel te gehaast, maar uiteindelijk werd in de 40ste minuut de 2-0 gemaakt wat tevens ruststand werd. De tegenstander kon in de eerste helft buiten een tweetal voorzetten niet echt gevaarlijk worden, deze waren een prooi voor de keeper.

Na de rust, in de stromende regen, probeerde JSV het verzorgde spel van voor de rust voort te zetten. Echter ontbrak het te vaak aan de eindpasses. Uiteindelijk wist JSV de wedstrijd in de 70e minuut op slot te gooien door een fraaie kopbal na een afgemeten voorzet vanaf links. Het verzet van UVV was gebroken en JSV kon in de laatste 5 minuten de score uitbreiden naar 5-0. Een klinkende overwinning waardoor de ploeg nog ongeslagen is! Alle drie de bekerwedstrijden werden eerder ook overtuigend gewonnen.

Zaterdag 29 september aanstaande staat de uitwedstrijd tegen Desto op het programma. ‘Hierin kunnen we het goede begin een vervolg geven’ aldus trainer Remco Sandbrink van JSV.