Uber Eats nu ook beschikbaar in Nieuwegein

Uber Eats breidt uit in Nederland en is vanaf vandaag beschikbaar in Nieuwegein. De keuze voor deze nieuwe stad is gebaseerd op data die laat zien dat er rond Nieuwegein veel interesse is in de bezorg-app. Via de Uber Eats-app bestel je eenvoudig een maaltijd zonder dat je de deur uit hoeft.

Na een succesvolle introductie in andere steden in Nederland heeft Uber Eats nu Nieuwegein als nieuwe bestemming uitgekozen waar de lekkerste gerechten van lokale restaurants thuis besteld kunnen worden.

Uber Eats werkt in Nieuwegein samen met verschillende partners. Onder andere McDonald’s, New York Pizza en Subway hebben zich aangesloten bij de app. Ook worden de maaltijden van lokale restaurants zoals Bakker Bart en Bram Ladage aan huis bezorgd.

Aukeline Tolman, General Manager Uber Eats Nederland: “We hopen dat we met de introductie in Nieuwegein het restaurant-gevoel bij de mensen thuis brengen en kijken uit naar de samenwerking met lokale restaurants. Uber Eats heeft de vraag naar maaltijdbezorging in deze stad zien toenemen en wil dit voor iedereen toegankelijk maken. Zo kunnen we ieders lokale favoriete gerechten contactloos laten bezorgen.”

Het bestellen gaat eenvoudig. De gebruiker downloadt de Uber Eats-app voor Android of iOS, selecteert het restaurant naar keuze, bestelt zijn of haar favoriete maaltijd en betaalt in de app met iDEAL of zijn of haar creditcard of PayPal account. Zodra de bezorgpartner op enkele minuten afstand van het restaurant is, ontvangt het restaurant een  seintje om de bestelling te bereiden. De bezorgpartner meldt zich in het restaurant, haalt de bestelling op bij het restaurant en bezorgt de bestelling namens het restaurant contactloos op de door de gebruiker ingevoerde locatie. Als openingsactie krijgen nieuwe gebruikers die voor tenminste 20 euro aan eten bestellen, met de kortingscode WELKOM20 twee keer € 10,- korting op de eerste twee bestellingen. De code is geldig tot 31 december 2020. Deze code is niet geldig in combinatie met andere promocodes.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren