UAB eerste nieuwe fairtrade bedrijf in 2015

Utrechts Auto Bedrijf (UAB) heeft duurzaamheid en MVO hoog in het vaandel staan. Daar is nu na enige onderhandeling met de Stichting Fairtrade Nieuwegein het gebruik van fairtrade koffie, thee en suiker aan toegevoegd. Hiermee heeft de beste Land Rover Dealer van Nederland weer een stap gezet op de duurzaamheidsladder. Vanaf heden mag het bedrijf zich fairtrade bedrijf noemen en heeft Nieuwegein meer dan 90 winkels, organisaties en bedrijven die “fairtradeproof” zijn.

Ook in het voor ons liggende jaar zal de Stichting Fairtrade Nieuwegein weer aan de weg timmeren en er voor zorgen dat Nieuwegein de titel Fairtrade Gemeente blijft behouden.

‘Tevens roepen we alle bedrijven, organisaties en winkels die nog niet bekend zijn bij de Stichting Fairtrade Nieuwegein en wel fairtradeproducten op de werkvloer gebruiken op om zich aan te melden bij de stichting via info@fairtradenieuwegein.nl. Het kan het imago van uw bedrijf alleen maar verbeteren. Ook mensen die mee willen helpen de campagne te versterken zijn van harte welkom’ aldus Annelies Heeres van Stichting Fairtrade Nieuwegein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren