Katern

Hoogste punt nieuwbouw sv Parkhout bereikt

Precies op woensdag 1 maart, vandaag dus, is het hoogste punt van de nieuwbouw accommodatie voor sv Parkhout bereikt. Op bijgaande foto is al een goede indruk te verkrijgen hoe de uiteindelijke vorm van het gebouw gaat worden voor de twee gefuseerde voetbalclubs; VSV Vreeswijk en sv Geinoord. Samen zullen ze doorgaan als één voetbalvereniging: sv Parkhout.

De besprekingen voor de fusie startte al in 2014. En nadat de samenwerking met de gemeente een aantal keer strandde, trok mediation het proces in 2021 weer vlot. In december van dat jaar gingen in de gemeenteraad de handen op elkaar voor het nieuwe sportpark dat nu in aanbouw is.

Op de tribune hebben de eerste toeschouwers al even plaatsgenomen. Totdat het ook daadwerkelijk zover is, zal dat september van dit jaar zijn dat de supporters hun ploeg kunnen toejuichen. De aannemer ligt op schema met betrekking tot de uitvoering van de werkzaamheden.

Op de foto het aanzicht van de nieuwe toegang – ingang van de accommodatie. Goed te zien is de plaats van de invaliedelift (tussen de witte staande stalen balken) naast de trapopgang naar het clubgebouw. de foto is genomen vanaf de ingang van het bouwterrein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk