Katern

U.F.O Dogfrisbee wedstrijd bij de Kynologenvereniging Nieuwegein

Op zondag 26 augustus van 09.00 uur tot 17.00 uur vindt er een U.F.O. Dogfrisbee wedstrijd plaats bij de Kynologenvereniging Nieuwegein (KVN) aan de Galecopperlaan 3 in Galecop. Deze wedstrijd wordt met nog twee andere Dogfrisbee groepen, Fly’em High, The New Frisbee Maciacs en de Bouncers, georganiseerd.

Er zullen teams starten van de Nieuwegeinse trainingsgroep ‘The Bouncers’ en teams uit binnen en buitenland. Tijdens deze wedstrijd zijn er punten te behalen voor de kwalificatie op het WK in Nederland, het eerste WK in Nederland waar uit minimaal 12 verschillende landen teams aan mee gaan doen.

Op de wedstrijd in Nieuwegein zijn freestyle shows op muziek en afstand gooien in verschillende klasses en zullen ongeveer 80 deelnemers hun kunsten laten zien. Iedereen kan komen kijken naar deze spectaculaire hondensport en meegenieten van deze leuke wedstrijd. De toegang is gratis.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren