Tweede participatiebijeenkomst park Oudegein

Maandag 18 mei is de tweede participatiebijeenkomst over het stadspark Oudegein. De bijeenkomst wordt gehouden van 19.30 uur tot 22.00 uur in het stadshuis. Doel van de bijeenkomst is de wensen en ideeën uit de vorige fase te vertalen naar ontwerprichtingen voor de toekomst van het park. Hierbij komen de volgende thema’s aan bod: natuur, ecologie, cultuurhistorie, bereikbaarheid, activiteiten, educatie en zorg.

Tijdens deze bijeenkomst bespreken we de verschillende mogelijkheden om nieuwe initiatieven in het stadspark mogelijk te maken en wat dit betekent voor het beheer van het stadspark. Ideeën hiervoor zijn opgehaald tijdens eerdere bijeenkomsten en activiteiten. Kan de noordelijke toegang bijvoorbeeld toegankelijker worden? Kunnen er meer recreatieve mogelijkheden gecreëerd worden in het stadspark. Op welke manier kan het Natuurkwartier versterkt worden? En wat betekent dit allemaal voor de natuur?

Heeft u belangstelling om mee te denken? Dan kunt u zich aanmelden tot 15 mei bij p.rijntjes@nieuwegein.nl of 030-6071547.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren