Katern

Tweede editie Nighttrail en FunRun bij Skipiste Nieuwegein in voorbereiding

Na het grote succes van de eerste editie gaat er een tweede editie komen van de Nighttrail Utrecht en de daarbij behorende FunRun, de voorbereidingen zijn al in volle gang. Op zaterdagavond 1 februari aanstaande organiseren BodyRun en IJ-Run samen een Night fun-run en een Night-trail. Net als afgelopen editie gaan de deelnemers die avond hardlopen over onverlichte (en onverharde) paden. Dit alles vindt plaats in de omgeving van Skipiste Nieuwegein en de Nedereindseplas.

Afstanden
De trail-afstanden zijn 7,5 en 15 km met daarin opgenomen een gedeelte van een mountainbikeparcours. De route wordt aangegeven door middel van fluoriserende pijlen en linten. Daarnaast wordt een 5 kilometer lange “Fun-run” georganiseerd die vrijwel geheel vlak en verhard is, maar wel in het ‘pikkedonker’. Uiteraard worden er bij de FunRun weer lichtgevende foam sticks uitgedeeld en voor de meest originele outfit is er een prijs beschikbaar. Het beloofd weer een mooi schouwspel te worden met de vele lichtjes die door het donkere landschap bewegen. Na afloop worden de deelnemers ook dit jaar weer getrakteerd op een spetterende afterparty met een DJ, geheel verzorgd door Skipiste Nieuwegein.

Ook dit jaar gaat een groot gedeelte van de opbrengst van de inschrijfgelden naar Stichting Hartekind, een stichting die zich inzet voor de belangen van kinderen met een aangeboren hartafwijking. Inschrijven kan op de website www.nighttrail.nl. Vanwege de beperkte ruimte is er wel een limiet aan het aantal deelnemers per afstand. De deelnemers dienen zelf voor verlichting te zorgen, dit geldt voor alle afstanden.

Vrijwilligers gezocht
Tenslotte zijn er nog vele vrijwilligers nodig om het evenement te begeleiden. Vrijwilligers kunnen zich melden via de mail info@ijrun.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren