Twee mogelijke verdachten op camerabeelden Nieuwegeinse handgranaat-zaak

De politie heeft vanavond in Opsporing Verzocht bewakingsbeelden laten zien van twee personen die verantwoordelijk zouden zijn voor de geweldsincidenten in de Beatrixstraat in Vreeswijk. Daar werd een huis beschoten en korte tijd later twee handgranaten neergelegd.

Nog altijd is onduidelijk wie daarvoor verantwoordelijk is en wat het motief van de daders is. Het gezin dat doelwit leek te zijn van het geweld zit ondergedoken op een geheime plek.

In Opsporing Verzocht zijn beelden getoond van kort voor de beschieting op woensdag 7 februari. Rond 05.00 uur ’s ochtends was een schim te zien en een kleine personenauto. Wat voor auto het is, en of het voertuig van de dader(s) is, is onduidelijk.

Toch hoopt de politie dat iemand de wagen herkent. De auto remde aan het begin van de Margrietstraat en vervolgens werden de lichten gedoofd.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren