Video: Twee auto’s total-loss bij botsing op de A.C. Verhoefweg

Maandagmorgen 19 augustus rond 09.30 uur zijn op de A.C. Verhoefweg twee auto’s met elkaar in botsing gekomen. Het ongeluk gebeurde op de kruising met de Batauweg en de Symfonielaan. Bij het ongeluk zijn geen gewonden gevallen maar de inzittenden waren wel erg geschrokken. Beide auto’s zijn total-loss verklaard en weggesleept door een bergingsbedrijf.

De twee personenauto’s staken gelijktijdig de kruising over. Hierbij raakte een BMW-station frontaal zijn tegenligger. Waarschijnlijk is één van de bestuurders door rood gereden. Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren is niet bekend. De Verkeers Ongevallen Analysedienst (VOA) doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval.

De Batauweg is enige tijd afgesloten geweest. De gemeente heeft het wegdek schoongemaakt. Rond 11.30 uur is de weg weer vrijgegeven voor al het verkeer.

Onze videograaf Michael Simonse was ter plekke en maakte bovenstaand videoverslag van het afvoeren van de voertuigen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren