Tom Verhoeve lijsttrekker D66 Nieuwegein

Tom Verhoeve is door de leden van D66 Nieuwegein gekozen tot lijsttrekker in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 2018. Als gemeenteraadslid is Tom de afgelopen jaren nauw betrokken geweest bij het gemeentebestuur, waar hij zich met name heeft ingezet op het gebied van duurzaamheid, samenwerking, privacy en transparant besturen.

Regelmatig houdt Tom op vrijdagen ‘spreekuur’, om zo inwoners in staat te stellen om in gesprek te gaan over zorgen, kansen en vragen over de Nieuwegeinse politiek. Ook is hij één van de meest actieve raadsleden op social media. Met het  lijsttrekkerschap wil Tom nog meer laten zien dat D66 de partij is die kansen voor iedereen nastreeft.

Verhoeve: “Ik ben blij met de enorme steun van onze leden om namens hen de kandidatenlijst te mogen aanvoeren. De eerstvolgende stappen zijn het afronden van ons verkiezingsprogramma en het samenstellen van een geweldige kandidatenlijst. Ik ben ervan overtuigd dat we met een enthousiaste groep mensen en een programma vol kansen Nieuwegeiners weten te stimuleren om op ons te gaan stemmen in 2018.”

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren