St. Antonius voorkeursziekenhuis voor borstkankerzorg

Het St. Antonius Ziekenhuis is door Achmea geselecteerd als ‘voorkeursziekenhuis’ als het gaat om borstkankerzorg. Dit betekent dat de komende 3 jaar Achmea het St. Antonius actief zal aanbieden aan haar verzekerden als voorkeursziekenhuis voor borstkankerzorg en de verzekeraar het ziekenhuis geen beperking oplegt in het aantal borstkankerpatiënten dat het mag behandelen. Achmea heeft het St. Antonius geselecteerd omdat het volgens de verzekeraar aantoonbaar hoge kwaliteit van zorg levert voor een passende prijs, en een duidelijke visie heeft op zorg en ambities om de kwaliteit nog verder te verbeteren.

Jaarlijks ziet het St. Antonius Ziekenhuis meer dan 4.000 patiënten met (verdenking op) borstkanker en voert circa 400 borstkankeroperaties uit. Adema: “Daarmee is ons ziekenhuis veruit het grootste borstkankercentrum in de regio en 1 van de top-5 centra van Nederland.”

Patiënten kunnen bij het St. Antonius als enige in de regio iedere werkdag zonder afspraak direct terecht voor borstkankerdiagnostiek. De uitslag van een biopt is bovendien binnen 4 uur beschikbaar, waardoor patiënten de uitslag nog dezelfde dag kunnen krijgen. Verder hanteert het ziekenhuis een behandelprotocol dat op meer dan 15 punten aanzienlijk scherper is dan de landelijke normen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk