Tijdelijke vervanging raadslid Corrie van Rooijen

GroenLinks gemeenteraadslid Corrie van Rooijen moet om gezondheidsredenen tijdelijk haar raadslidmaatschap opzeggen. Ze zal vervangen worden door Manuel Sewgobind, nummer 3 op de lijst, en voormalig fractievoorzitter.

Sinds december jl. kampt Corrie van Rooijen met aanhoudende gezondheidsproblemen. In eerste instantie leek het snel weer de goede kant op te gaan, maar helaas blijkt herstel langer te duren dan iedereen had gehoopt. Om de fractie niet onderbemensd te laten, heeft ze in overleg met haar huisarts besloten voor de komende 16 weken haar zetel beschikbaar te stellen. Fractievoorzitter Erna Kotkamp vindt het erg jammer dat dit nodig blijkt te zijn: “Net als Corrie zelf, hadden we gehoopt dat ze zich snel beter zou voelen en weer op volle kracht haar kennis en expertise zou kunnen inzetten voor de fractie en vooral voor Nieuwegein. Haar afwezigheid wordt erg gevoeld. Maar we hebben met Manuel een uitstekende vervanging. We hopen echter wel dat Corrie in de zomer helemaal gezond terugkeert”.

Manuel Sewgobind wordt in de raadsvergadering van 27 februari voorgedragen en zal bij installatie tot 19 juni aanblijven.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk