Thema-avond Wintergasten met aansluitend een ochtend-excursie naar Polder Arkemheen

De vogelwacht en het IVN, beiden afdeling Nieuwegein-IJsselstein organiseren een avond en een excursie over wintergasten. De avond is op woendag 11 januari en de excursie op zaterdagochtend 14 januari. Maximaal aantal deelnemers: 30.

De thema-avond wordt verzorgd door Luc de Bruijn. Luc neemt je op enthousiaste wijze mee in de wereld van de wintergasten: vogels die van ver komen om hier de winter door te brengen. Op de avond worden vooral soorten besproken die we bij de excursie tegen kunnen komen. Denk daarbij aan allerlei soorten eenden, ganzen, zwanen en roofvogels.

Deelname aan de avond en excursie is gratis. Wel vraagt de organisatie een bijdrage in de benzinekosten voor diegenen die zo vriendelijk zijn om te rijden op zaterdagochtend. Let op: het is een gecombineerde avond en excursie. Je kunt je niet opgeven voor slechts een onderdeel !

Aanmelden
Aanmelden kan tot uiterlijk 8 januari 2023 bij Chris Kling. Zijn e-mail adres is: chriskling@vogelwacht-utrecht.nl. Graag bij aanmelding aangeven of je zou willen rijden. Voldoende chauffeurs zijn nodig om deze excursie mogelijk te maken.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk