Thema-avond Vuurwerkoverlast en Preventie Woninginbraken

Dinsdag 13 november a.s. organiseren de politie, het wijkplatform Batau-Noord en de gemeente een thema-avond Vuurwerkoverlast en preventie Woninginbraken. Op deze avond krijgt u, onder het genot van een kopje koffie of thee, verschillende tips om woninginbraken te voorkomen. Aan de hand van voorbeelden uit de wijk zal de politie het een en ander illustreren. Daarnaast zal er foldermateriaal aanwezig zijn met tips. Natuurlijk is er ook gelegenheid tot het stellen van vragen.

De avond heeft plaats in buurthuis Feniks aan de Nedereindseweg 401 te Nieuwegein. Het programma start om 20.00 uur en duurt iets meer dan een uur. Alle buurtbewoners zijn vanaf 19.30 uur van harte welkom.

Geert Eyck van het wijknetwerk Batau Noord: ‘De afgelopen maanden zijn er bij u in de buurt meerdere woninginbraken gepleegd. In dit wijkbericht vragen wij u om samen met politie en gemeente maatregelen te nemen. Verder zal naar verwachting de komende maand vuurwerkoverlast weer zal opspelen. Hierbij nodigen wij u van harte uit voor de thema-avond Vuurwerkoverlast en Woninginbraken van het Wijkplatform Batau-Noord dinsdagavond 13 november. In dit wijkbericht leest u alvast een aantal tips om de kans op een inbraak te verkleinen. Zorg ervoor dat uw huis goed zichtbaar is door binnen- en buitenverlichting. Leg waardevolle voorwerpen uit het zicht. Laat geen ladder of (tuin)gereedschap rondslingeren. Geef uw huis ook bij uw afwezigheid een bewoonde indruk. Daarnaast is het verstandig waardevolle eigendommen te registreren en te fotograferen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk