Katern

Thema-avond over wijn bij De Postkoets

Dat postzegels en filatelie een goede combinatie kunnen vormen bewijst De Postkoets op woensdagavond 5 juni aanstaande. Dan organiseert deze postzegelvereniging namelijk een speciale thema-avond over het onderwerp wijn en wijnbouw. Deze avond begint om 20.00 uur en wordt gehouden in Buurthuis De Brink, Parelduiker 13 te Nieuwegein.

Er zullen enkele films vertoond worden die de wijnbouw tot onderwerp hebben, in het maandelijkse verenigingsblad is een heel artikel over wijn verschenen (dat ook te lezen is op hun websites) en er is een quiz over wijn. Uiteraard zal er ook van wijn geproefd kunnen worden, middels een proeverij zal gekeken worden wie van de bezoekers de grootste wijnkenner is. Voor de winnaars van de wijnproeverij en de quiz liggen leuke prijzen klaar.

Tijdens deze bijeenkomst is er ook een veiling van postzegels, poststukken en verzamelingen en ook worden er enkele verlotingen gehouden. Belangstellenden die willen kennismaken met de activiteiten van De Postkoets zijn deze avond van harte welkom in De Brink.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk