Theater en kunstencentrum DE KOM geopend

Theater en kunstencentrum DE KOM is vrijdag 14 september 2012, tijdens een feestelijke ontvangst en een uitbundige show voor genodigden, officieel geopend. Voorafgaand aan de feestelijke opening ontving Ariane Kop, de nieuwe directeur van DE KOM, uit handen van de scheidend directeur Roel Rasker de sleutels van DE KOM, waarna Roel via de trap op symbolische wijze het theater verliet (om even later weer tussen het publiek terug te keren en zodoende het verdere verloop van de avond bijwoonde).

De officiële openingshandeling, het doorknippen van een lint met grote strik, werd verricht door de alom bekende Margreet Dolman. Maar voorafgaand aan het lintje-knippen interviewde Margreet op geheel eigen wijze burgemeester Frans Backhuijs en DE KOM architect Frits van Dongen. Daarbij haakte zij in op de actualiteit door beide heren te vragen naar hun politieke voorkeur. Wonderlijk genoeg bleek de één van de VVD te zijn en de ander van de PvdA… Sámenwerken kán dus. En, zo opperde Margreet, wellicht kan Den Haag een voorbeeld nemen aan dit Nieuwegeinse samenspel… Arend Bloemink maakte er foto’s van. (Klik op het cameraatje voor de foto’s).

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren


Call Now ButtonHeeft u nieuws? Bel ons!