The Unoriginals in Cultuurcentrum de Partner

Zaterdag 8 oktober treedt in Cultuurcentrum de Partner de band The Unoriginals op. Deze band is een unieke samenwerking van vier gelauwerde muzikanten die hun sporen in de muziek al lang en breed verdiend hebben.

Leadzangeres Dilana Smith heeft samengewerkt met grootheden als Guns N’Roses en zij zong live in de talkshow van Ellen Degeneres. Leadzanger en gitarist Dirk Vermeij heeft een lange loopbaan in de Nederlandse rocktop. Zijn eerlijke stemgeluid garandeert direct optimale aandacht. Bassist, backing vocals Franklin Heijligers is een virtuoos op zijn instrument. Percussionist, backing vocals Arthur Bont heeft grote internationale muzikanten begeleid, waaronder ex Rolling Stones Mick Taylor.

In de huidige samenstelling stelen zij in MTV Unplugged stijl bewerkingen van bekende en minder bekende songs. De stemmen van beide leadzangers en de professionaliteit van de band garandeert een ultieme muziekervaring zonder fluitende oren na afloop.

Kaarten bestellen
Kaarten kosten € 15,00 als je alleen komt en kom je met z’n tweeën dan kost een samenticket € 27,50. De kaarten zijn te bestellen op de website van het Cultuurcentrum aan de Nedereindseweg 401A in Nieuwegein. Het spektakel begint om 20.30 uur.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk