Katern

The Bouncerscup 2014

Zaterdag 12 juli organiseren The Bouncers, het Dogfrisbeeteam van Kynologen Vereniging Nieuwegein, een landelijke Dogfrisbeewedstrijd. Dogfrisbee is een hondensport voor baas en hond die hun kunsten vertonen in de Freestyle klasse. Op muziek worden er verschillende worpen gegooid maar wel zodanig dat de hond de frisbee kan vangen. Tijdens de Freestyle laten de baas en hond zien wat ze in huis hebben. Oefeningen zoals over de rug springen, de weave, multiples en diverse worpen vliegen door de lucht. Oftewel een leuke en spectaculaire hondensport, die je overal kunt doen, want een paar frisbees passen altijd wel in de tas.

Dogfrisbee is voor elke hond geschikt mits deze natuurlijk achter de Frisbee aan wil rennen. Dit jaar zijn er ook inschrijvingen uit België en Duitsland. U en natuurlijk uw hond zijn van harte welkom op zaterdag 12 julii vanaf 09.00 uur tot 17.00 uur op het terrrein van Kynologen Vereniging Nieuwegein aan de Galecopperzoom 3. De toegang is gratis!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren