Katern

Tennisvereniging Rijnhuyse verlengt samenwerking met tennisschool Leidsche Rijn Tennis

Tennisvereniging Rijnhuyse heeft een nieuwe samenwerkingsovereenkomst afgesloten met tennisschool Leidsche Rijn Tennis. Deze tennisschool verzorgt sinds enkele jaren de selectietrainingen en een deel van de trainingen aan volwassen bij de club. Nu krijgt deze samenwerking dus een vervolg. En wel voor minstens 4 jaar. Afgelopen zaterdag, 17 april jl., tekenden Arjan van Rooijen, binnen Rijnhuyse verantwoordelijk voor trainersaangelegenheden, en LRT eigenaar/ trainer Francesco Jetten het contract.

Met een handtekening bekrachtigen Arjan van Rooijen van Rijnhuyse (links) en Francesco Jetten van LRT (rechts) het vervolg van de samenwerking.

Zekerheid
‘De samenwerking met LRT bevalt erg goed. Onze leden, jong en oud, zijn enthousiast over de gegeven lessen. Daarom continueren we de samenwerking graag. Als grootste én oudste tennisclub in Nieuwegein hebben we veel trainingsuren. Het is voor alle partijen dan goed om duidelijke afspraken te maken en zekerheid te bieden. Zeker in de huidige tijd, waarin tennis duidelijk aan populariteit wint. LRT heeft een goed team gediplomeerde trainers, toont betrokkenheid bij onze club en levert kwaliteit. Daarom zijn we blij, dat we het contract met LRT voor maar liefst 4 jaar verlengen’, aldus Van Rooijen.

Over Tennisvereniging Rijnhuyse
Tennisvereniging Rijnhuyse, gelegen aan Rond het Fort in Nieuwegein, is opgericht in 1969. Het tennispark met zeven allweather smashcourtbanen is gelegen in een prachtig deel van Nieuwegein, dicht bij het kasteel Rijnhuizen (Jutphaas). De actieve vereniging telt ruim 625 leden, van jong tot oud, en heeft ruimte voor nieuwe leden. Kijk voor meer informatie over de club en de activiteiten op.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk