Katern

Technologiefestival IT=me succesvol

Hoe programmeer je een robot? Kun je je vrienden via social media meenemen op je reis door Thailand, terwijl je lekker thuis zit? Dit en veel meer kwam aan bod tijdens het technologiefestival IT=me op zondag 26 juni in bibliotheek De tweede verdieping. Met dit festival schonk de bibliotheek aandacht aan allerlei technische innovaties en koppelde deze gelijk aan de bespiegelingen die je hierover kunt hebben.

Voor kinderen en volwassenen was er een keur aan mogelijkheden. Naast allerlei gadgets zoals de 3D-bril en muziekspelen met fruit, waren er workshops ‘gifjes’ maken en lezingen over o.a. robotica en uitvindingen. Eigenlijk ontbrak er maar één ding bij de gadgets: een usb-stick met daarop alle informatie die bezoekers tijdens het festival opdeden. Nu was het teveel om in één keer te kunnen onthouden.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren